iPad 4 glas touchscreen compleet wit

iPad 4
0903
99012346996
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:voor 17:00 besteld = meteen verzonden
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

iPad 4 aanraakscherm met glasplaat wit compleet met adhesive tape en camera houder voor het repareren van kapot of gebroken touchscreen glas

iPad 4 glas touchscreen compleet wit :

  • Hoge kwaliteit (Grade A) onderdeel. 
  • Effectieve en voordelige oplossing voor het repareren van uw iPad 4.
  • Compleet voor geïnstalleerd met  adhesive plak strip en camera houder.
  • Kleur: wit.
  • Alleen te gebruiken voor de iPad 4.
  • Reparatie onderdeel bij gebroken of gebarsten glas en een slecht werkende aanraakscherm.

LET OP: De touchscreen word zonden home button flex kabel geleverd. (product foto wijkt af)

Waarschuwing over touchscreens en lcd schermen.
Al onze touchscreens en lcd schermen worden gecontroleerd op werking voordat deze worden verzonden. Het kan voorkomen dat een lcdscherm tijdens transport door b.v een harde schok defect raakt. Indien het pakket beschadigd word ontvangen geeft u dit te kennen aan de bezorger en maak een aantekening op de plaats waar u de handtekening voor ontvangst moet zetten.

Om er zeker van te zijn dat het scherm in goede staat word ontvangen sluit deze dan eerst aan zonder het apparaat weer dicht te maken en zonder de garantie stickers of beschermfolie van het scherm te verwijderen. Ga ook voorzichtig te werk met de flex kabel, een gekreukte of een gevouwen flex kabel doen de garantie vervallen.

De garantie vervalt wanneer het scherm word geretourneerd zonder bescherm folie, garantie stickers of een gevouwen flex kabel.

Het vervangen van de touchscreen/lcdscherm is niet eenvoudig wanneer u geen technische ervaring heeft met het repareren van mobiele telefoons. Weet zeker dat u dit zelf kan doen of neem anders contact op met een ervaren reperateur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor defecten welke ontstaan bij het vervangen van onderdelen.

Gerelateerde Producten