PS3 BD-400AAA Bluray drive

Playstation 3 onderdelen
0809
99012346922
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:voor 17:00 besteld = meteen verzonden
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

PS3 BD400 DVD Blu-ray drive compleet met KEM-400A loopwerk en KES-400A laser lens. Reparatie onderdeel voor elk defect van het niet willen lezen of innemen van de DVD.

PS3 BD400 DVD Blu-ray drive :

  • Gecontroleerd op werking.
  • Nieuwe KEM-400AAA loopwerk
  • Nieuwe KES-400AAA blu-ray lens.
  • Refurbished ( De behuizing is gereviseerd en kan gebruikers sporen hebben )
  • Eenvoudige reparatie voor het niet willen lezen van CD, DVD, Blu-ray ,spellen, games of het innemen, accepteren, uitwerpen , eject van schijven.

Let op: Het vervangen van de complete drive is zeer makkelijk echter volstaat bij de meeste defecten het alleen vervangen van de blu-ray lens.

Let op : De drive word zonder moederbord geleverd,  deze is softwarematig gekoppeld aan het systeem en moet altijd van de oude drive worden overgezet naar de nieuwe drive omdat de drive anders niet zal werken.

Hoe weet ik welk type drive er in mij PS3 zit?

Om vast te stellen welke type drive er in de Playstation 3 zit zonder deze open te hoeven maken doe dan het volgende. Pak een DVD en stop deze in de PS3, als de DVD rechtstandig word ingenomen zit er een BD400 drive in de PS3. Als de DVD een slag draait wanneer deze word ingenomen zit er een BD410 drive in de PS3.

De installatie

De montage van de drive is zeer eenvoudig en er zijn op b.v. YouTube veel filmpjes te vinden hoe je dit moet doen. Hou alleen rekening met het volgende :

De driveboard is softwarematig gekoppeld ( getrouwd ) met het moederbord van de PS3. U dient altijd de oude driveboard over te zetten naar de nieuwe drive omdat de PS3 anders niet met de Blu-ray drive zal kunnen communiceren.

Voor het voorkomen van ongemak word de PS3 BD400 DVD Blu-ray drive zonder driveboard geleverd.

Gerelateerde Producten