iPod touch 4G touchscreen glas met retina lcd scherm zwart

iPod touch 4G
0400
1457386779
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:voor 17:00 besteld = meteen verzonden
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Vervang het gebroken glas van de iPod touch 4G of wanneer de touchscreen, aanraakscherm of ook wel digitizer genoemd niet goed meer reageert.

iPod touch 4G touchscreen glas met lcdscherm :

  • Hoge kwaliteit product.
  • lcd scherm.
  • Effectieve en voordelige oplossing voor het repareren van uw iPod Touch 4G.
  • Touchscreen aanraakscherm met voor geïnstalleerd lcd scherm.
  • Kleur :  Zwart

Let op: Het vervangen van de iPod touch 4 scherm is niet eenvoudig. Via deze link vind u een handleiding over hoe de iPod touch 4 voorkant moet worden vervangen en kunt u beoordelen of u dit zelf wilt doen.

 

Waarschuwing over touchscreens en lcd schermen.
Al onze touchscreens en lcd schermen worden gecontroleerd op werking voordat deze worden verzonden. Het kan voorkomen dat een lcdscherm tijdens transport door b.v een harde schok defect raakt. Indien het pakket beschadigd word ontvangen geeft u dit te kennen aan de bezorger en maak een aantekening op de plaats waar u de handtekening voor ontvangst moet zetten.

Om er zeker van te zijn dat het scherm in goede staat word ontvangen sluit deze dan eerst aan zonder het apparaat weer dicht te maken en zonder de garantie stickers of beschermfolie van het scherm te verwijderen. Ga ook voorzichtig te werk met de flex kabel, een gekreukte of een gevouwen flex kabel doen de garantie vervallen.

De garantie vervalt wanneer het scherm word geretourneerd zonder bescherm folie, garantie stickers of een gevouwen flex kabel.

Het vervangen van de touchscreen/lcdscherm is niet eenvoudig wanneer u geen technische ervaring heeft met het repareren van mobiele telefoons. Weet zeker dat u dit zelf kan doen of neem anders contact op met een ervaren reparateur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor defecten of schades welke ontstaan bij het vervangen van onderdelen.

Gerelateerde Producten