Nintendo DSi XL donkerbruin

Nintendo DSi XL
0228
7636490045796
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:voor 17:00 besteld = meteen verzonden
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Nieuwe nintendo dsi xl ll donker bruin met extra grote schermen en inclusief een jaar garantie op de werking van alle onderdelen.

De Nintendo DSi XL is het vierde model in de DS-familie. Deze versie heeft 2 grotere schermen. Dit bevordert de spelbeleving en de besturing van de games. Daarnaast biedt de XL-versie alle mogelijkheden die ook op de originele Nintendo DSi zitten.

Beeldscherm
De twee beeldschermen van de DSi XL hebben een diameter van 10.7 cm. en zijn hierdoor 93% groter dan de schermen van Nintendo DS Lite.

Door de grotere beeldschermen is de kijkhoek ook vergroot. Hierdoor kun je nu makkelijker met meerdere mensen spelen. Ga rondom de speler zitten en nodig jezelf uit om mee te spelen.

kleuren
De consoles zijn voorzien van een glanzende laag aan de bovenkant en een matte afwerking aan de onderkant. De stroeve afwerking aan de onderkant zorgt ervoor dat deze XL niet gaat schuiven als deze op een gladde ondergrond is geplaatst.

Inclusief 2 games
Op elke spelcomputer (XL) zijn al twee softwareprogramma’s geïnstalleerd.
- Even tijd voor Brain Traning: woorden en beelden
- Beelden en Dictionary 6 in 1 met camera functie

Internet
Met de spelcomputer kun je ook direct toegang krijgen tot de Nintendo DSi browser. Hiermee kunnen gebruikers via een Wi-Fi verbinding snel en gemakkelijk internetten.

Overige eigenschappen / Mogelijkheden
De onderstaande eigenschappen en mogelijkheden zijn overeenkomstig aan de originele Nintendo DSi XL versie.

• nieuwe software downloaden en opslaan via de DSi Shop
• Inclusief intern geheugen
• Gebruik een SD-geheugenkaart in de DSi XL, die je kan gebruiken voor het opslaan van beeld- en geluidsbestanden.
• Met behulp van de MP3 speler kun je tijdens het spelen zelf je eigen muziek bepalen.
• 2 camera’s, 11 verschillende cameralenzen, foto’s een eigen kleur geven, foto’s maken, luisteren naar je favoriete muziek, menselijke gezichten herkennen m.b.v. de camera en deze te vervormen naar je eigen stijl.
Gerelateerde Producten