iPhone 4 touchscreen met retina lcd scherm

iPhone 4
1004
1457386777
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:voor 17:00 besteld = meteen verzonden
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

iPhone 4 touchscreen met retina lcd scherm in de kleur zwart of wit van zeer hoge kwaliteit voor het effectief vervangen van het kapotte, gebroken of gebarsten glas.

 iPhone 4/4G aanraakscherm met lcd scherm :

  • Hoge kwaliteit product.
  • Alleen te gebruiken voor de iPhone 4/4G.
  • Compleet  met digitizer (touchscreen) en retina lcd scherm.
  • Voordelige, snelle en effectieve oplossing voor het repareren van uw iPhone 4.
  • Direct uit voorraad leverbaar.

Voor een afwijkende kleur kunt u hier contact

Waarschuwing over touchscreens en lcd schermen.
Al onze touchscreens en lcd schermen worden gecontroleerd op werking voordat deze worden verzonden. Het kan voorkomen dat een lcdscherm tijdens transport door b.v een harde schok defect raakt. Indien het pakket beschadigd word ontvangen geeft u dit te kennen aan de bezorger en maak een aantekening op de plaats waar u de handtekening voor ontvangst moet zetten.

Om er zeker van te zijn dat het scherm in goede staat word ontvangen sluit deze dan eerst aan zonder het apparaat weer dicht te maken en zonder de garantie stickers of beschermfolie van het scherm te verwijderen. Ga ook voorzichtig te werk met de flex kabel, een gekreukte of een gevouwen flex kabel doen de garantie vervallen.

De garantie vervalt wanneer het scherm word geretourneerd zonder bescherm folie, garantie stickers of een gevouwen flex kabel.

Het vervangen van de touchscreen/lcdscherm is niet eenvoudig wanneer u geen technische ervaring heeft met het repareren van mobiele telefoons. Weet zeker dat u dit zelf kan doen of neem anders contact op met een ervaren reperateur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor defecten welke ontstaan bij het vervangen van onderdelen.

Gerelateerde Producten