iPhone 3GS lcd scherm

iPhone 3GS
0190
99012346752
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:voor 17:00 besteld = meteen verzonden
Bestel
iphone 3gs lcdscherm/beeldscherm
  • Beschrijving
  • Meer

Vervang uw kapotte iPhone 3GS lcd scherm die is gebarsten en zwarte vlekken of scheuren vertoont voor een splinter nieuw beeldscherm.

    iPhone 3GS lcd scherm:
  • Reparatie onderdeel voor een kapotte of gebroken lcd scherm.
  • Alleen te gebruiken voor de Iphone 3GS.
  • Hoge kwaliteit OEM product

Waarschuwing over touchscreens en lcd schermen.
Al onze touchscreens en lcd schermen worden gecontroleerd op werking voordat deze worden verzonden. Het kan voorkomen dat een lcd scherm tijdens transport door b.v een harde schok defect raakt. Indien het pakket beschadigd word ontvangen geeft u dit te kennen aan de bezorger en maak een aantekening op de plaats waar u de handtekening voor ontvangst moet zetten.

Om er zeker van te zijn dat het scherm in goede staat word ontvangen sluit deze dan eerst aan zonder het apparaat weer dicht te maken en zonder de garantie stickers of bescherm folie van het scherm te verwijderen. Ga ook voorzichtig te werk met de flex kabel, een gekreukte of een gevouwen flex kabel doen de garantie vervallen.

De garantie vervalt wanneer het scherm word geretourneerd zonder bescherm folie, garantie stickers of een gevouwen flex kabel.

Het vervangen van de touchscreen/ lcd scherm is niet eenvoudig wanneer u geen technische ervaring heeft met het repareren van mobiele telefoons. Weet zeker dat u dit zelf kan doen of neem anders contact op met een ervaren reparateur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor defecten welke ontstaan bij het vervangen van onderdelen.

Gerelateerde Producten