iPhone 3G digitizer touchscreen glas compleet zwart

iPhone 3G
0184
7436777545
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:voor 17:00 besteld = meteen verzonden
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Vervang uw niet goed reagerende touchscreen of als het glas kapot is voor een splinter nieuw aanraakscherm voor de Apple iPhone 3G

 iPhone 3G digitizer touchscreen glas zwart compleet:

  • Hoge kwaliteit product.
  • Kleur: zwart
  • Alleen te gebruiken voor de iPhone 3G. (niet voor 3GS)
  • Met voor gemonteerde proximity sensor en home button met flex kabel voor een eenvoudige montage.
  • Direct uit eigen voorraad leverbaar

Waarschuwing over touchscreens en lcd schermen.
Al onze touchscreens en lcd schermen worden gecontroleerd op werking voordat deze worden verzonden. Het kan voorkomen dat een lcdscherm tijdens transport door b.v een harde schok defect raakt. Indien het pakket beschadigd word ontvangen geeft u dit te kennen aan de bezorger en maak een aantekening op de plaats waar u de handtekening voor ontvangst moet zetten.

Om er zeker van te zijn dat het scherm in goede staat word ontvangen sluit deze dan eerst aan zonder het apparaat weer dicht te maken en zonder de garantie stickers of beschermfolie van het scherm te verwijderen. Ga ook voorzichtig te werk met de flex kabel, een gekreukte of een gevouwen flex kabel doen de garantie vervallen.

De garantie vervalt wanneer het scherm word geretourneerd zonder bescherm folie, garantie stickers of een gevouwen flex kabel.

Het vervangen van de touchscreen/lcdscherm is niet eenvoudig wanneer u geen technische ervaring heeft met het repareren van mobiele telefoons. Weet zeker dat u dit zelf kan doen of neem anders contact op met een ervaren reperateur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor defecten welke ontstaan bij het vervangen van onderdelen.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Gerelateerde Producten