Stap 1

Het verwijderen van de Faceplate.

Hier is de bekende PSP. We gaan de 7 schroeven die aan de achterkant van de PSP zitten verwijderen.

Draai de PSP om en verwijder de batterij, je ziet nu de "warranty void if removed" sticker...in vele gevallen is het tijd om te voiden.

Er zitten 3 verschillende schroeven in de behuizing van de PSP 4 zwarte , 2 kleine zilveren en 1 wat grotere zilveren. Er zitten 2 schroeven onder de garantiesticker, een zwarte en een kleine zilveren. De zwarte schroeven zijn nodig om de faceplate te vervangen en de kleine zilveren houden de bracket voor de lcdscherm op zijn plaats. De lange zilveren schroef zit in de zijkant/onderkant van de PSP en is ook nodig om de faceplate te vervangen.

Ga je gang en verwijder alle 7 schroeven van de behuizing. Stop ze in een bakje,zakje of magneet om te voorkomen dat ze van je werkplek vallen en kwijtraken.

Nu dat de schroeven zijn verwijdert kan de faceplate eraf worden gehaald. trek eerst de onderkant los en daarna de bovenkant. De onderkant is het deel waar de lange zilveren schroef uit is gehaald. Zorg dat er geen vingerafdrukken of stof aan de binnenkant van de faceplate komen. De binnenkant kan niet met een doekje worden schoongemaakt alleen met geperste lucht. Bij het verwijderen van een vingerafdruk die aan de binnenkant van de faceplate zit zal je altijd krassen zien! 

Aan de binnenkant van de faceplate zit ook de PSP joystick.