Playstation 4 Blue Light Of Death reparatie (BLOD)

  • Beschrijving

LET OP: Wij doen geen BLOD reparatie meer.

Klacht: De Playstation 4 start niet goed door, wanneer je op power drukt zie je even (ongeveer 2-6 seconden) de blauwe led verlichting aangaan en dan valt de PS4 meestal met een zachte piep vanzelf spontaan weer uit.

LET OP : Wij doen geen BLOD reparatie meer!
Playstation 4 Blue Light Of Death reparatie (BLOD) :
    Kosten : €65,-  inclusief BTW
  • Reparatie tijd/duur: 1 werkdag.
  • Bij het repareren van de BLOD zit standaard een onderhoudsbeurt waarbij de PS4 handmatig met perslucht geheel stofvrij word gemaakt en de koel pasta word vervangen door een hoge kwaliteit koel pasta waardoor de Playstation nog net wat beter word gekoeld..
  • Garantie: 24 maanden.

Er zijn een aantal verschillende varianten van de Blue light of death BLOD:

  1. De 0.5 seconden waarna de Playstation 4 uitvalt variant.
  2. De 2 seconden waarna de Playstation 4 uitvalt variant.
  3. De 6 seconden waarna de Playstation 4 uitvalt variant.
  4. De blauwe LED blijft pulsen (knipperen) en de Playstation 4 geeft geen signaal, een zwart beeld maar valt niet uit. de PS4 kan ook niet meer in save mode worden gezet.

 

Let op: Een REFLOW is slechts een tijdelijke oplossing waarbij het probleem (BLOD) altijd weer terug komt en kan daarom ook geen reparatie worden genoemd. Om deze reden bieden wij geen reflow aan en gaan altijd over tot de REBALL reparatie van de BGA, hierbij worden alle soldeer verbindingen onder de CPU vervangen door een voor de spelcomputer betere en flexibele tin wat het probleem permanent oplost!