iPod touch 4G touchscreen glas met retina lcd scherm wit

iPod Touch 4 onderdelen
0967
7436777438
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:voor 17:00 besteld = meteen verzonden
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Nieuwe voorkant voor de iPod touch 4 in de kleur wit voor als het glas van de oude is kapot gegaan omdat de iPod is gevallen.

iPod touch 4G touchscreen glas met lcdscherm :

  • Hoge kwaliteit product.
  • lcd scherm met touchscreen.
  • Effectieve en voordelige oplossing voor het repareren van uw iPod Touch 4G.
  • Touchscreen aanraakscherm met voor geïnstalleerd lcd scherm.
  • Kleur :  Wit.

Let op: Het vervangen van de iPod touch 4 scherm is niet eenvoudig. Via deze link vind u een handleiding over hoe de iPod touch 4 voorkant moet worden vervangen en kunt u beoordelen of u dit zelf wilt doen.

Waarschuwing over touchscreens en lcd schermen.
Al onze touchscreens en lcd schermen worden gecontroleerd op werking voordat deze worden verzonden. Het kan voorkomen dat een lcdscherm tijdens transport door b.v een harde schok defect raakt. Indien het pakket beschadigd word ontvangen geeft u dit te kennen aan de bezorger en maak een aantekening op de plaats waar u de handtekening voor ontvangst moet zetten.

Om er zeker van te zijn dat het scherm in goede staat word ontvangen sluit deze dan eerst aan zonder het apparaat weer dicht te maken en zonder de garantie stickers of beschermfolie van het scherm te verwijderen. Ga ook voorzichtig te werk met de flex kabel, een gekreukte of een gevouwen flex kabel doen de garantie vervallen.

De garantie vervalt wanneer het scherm word geretourneerd zonder bescherm folie, garantie stickers of een gevouwen flex kabel.

Het vervangen van de touchscreen/lcdscherm is niet eenvoudig wanneer u geen technische ervaring heeft met het repareren van mobiele telefoons. Weet zeker dat u dit zelf kan doen of neem anders contact op met een ervaren reparateur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor defecten of schades welke ontstaan bij het vervangen van onderdelen.