psp slim & lite accessoires

PSP 2000 accessoires

Haal alles uit je Sony Playstation Portable PSP Slim & Lite 2000 met deze accessoires,  Handig op vakantie en de auto.De mooiste accessoires zijn hier verkrijgbaar en snel geleverd.

psp screen protector

PSP Screen protector

0047

Deze hoge kwaliteit Hori screen protector beschermt de faceplate tegen krassen en houd deze in nieuwstaat. Bruikbaar voor elk model PSP

PSP USB Data / Oplader kabel

0046

Handige USB kabel waarmee je de batterij kan opladen en bestanden vanaf de computer direct naar de geheugenkaart op de PSP kan plaatsen.

PSP houder

0051

Met deze houder heb je een betere grip en verbeterd het speelplezier voor nog betere prestaties!

Refurbished PSP Batterij Slim / Brite (ORIGINEEL)

0138

1200mAh sterke origineel Sony oplaadbare Li-ion batterij accu te gebruiken voor de PSP-2000 slim & lite of PSP-3000 brite.

PSP AC-oplader (Origineel)

0045

Deze origineel Sony PSP AC-oplader is te gebruiken voor elk model Sony PSP Portable. Altijd op voorraad en dus snel geleverd.

Cristal clear case slim & lite

0054

Deze doorzichtige hard-plastic case houd de console in nieuwstaat. Past perfect en houd alle openingen en aansluitingen vrij.

USB Wifi Link PSP NDS Wii

USB Wifilink voor PSP NDS Wii

0095

Maak via uw pc een draadloze internet verbinding met de console voor het bijvoorbeeld spelen van multiplayer games online!

Multi Auto-oplader

0049

Deze auto-oplader voor in de sigaretten aansteker is onmisbaar voor op de vakantie en is te gebruiken voor elk model Sony PSP of Nintendo DSi, DSi XL (LL) en 3DS (XL), 2DS maar ook de iPhone, iPod, iPad en Samsung Galaxy

PSP batterij oplader (extern)

0050

Met de externe oplader kan je de batterij van elk model PSP opladen. Ideaal in combinatie met een extra batterij...nooit meer zonder stroom!

PSP UMD behuizing / case

0142
Repareer uw UMD spellen of films met deze vervangende UMD behuizing/case voor als de oude kapot of beschadigd is.