psp dock station

PSP 1000 accessoires

Haal alles uit je Sony Playstation Portable PSP 1000 FAT met deze accessoires,  Handig op vakantie en de auto.De mooiste accessoires zijn hier verkrijgbaar en snel geleverd.

PSP AC-oplader (Origineel)

0045

Deze origineel Sony PSP AC-oplader is te gebruiken voor elk model Sony PSP Portable. Altijd op voorraad en dus snel geleverd.

PSP USB Data / Oplader kabel

0046

Handige USB kabel waarmee je de batterij kan opladen en bestanden vanaf de computer direct naar de geheugenkaart op de PSP kan plaatsen.

psp screen protector

PSP Screen protector

0047

Deze hoge kwaliteit Hori screen protector beschermt de faceplate tegen krassen en houd deze in nieuwstaat. Bruikbaar voor elk model PSP

Multi Auto-oplader

0049

Deze auto-oplader voor in de sigaretten aansteker is onmisbaar voor op de vakantie en is te gebruiken voor elk model Sony PSP of Nintendo DSi, DSi XL (LL) en 3DS (XL), 2DS maar ook de iPhone, iPod, iPad en Samsung Galaxy

PSP joystick doppen

0052

Wil je een andere duim dopje voor de joystick? Deze set bestaat uit 8 doppen met verschillende vormen en zorgt voor meer speelplezier!

PSP 1000 Batterij

0055

Sony PSP-1000 Li-ion batterij 3600mAh sterkte voor het vervangen van de oude accu die snel leeg is, niet meer oplaad of gewoon als extra batterij voor op de vakantie.

PSP UMD behuizing / case

0142
Repareer uw UMD spellen of films met deze vervangende UMD behuizing/case voor als de oude kapot of beschadigd is.