nintendo dsi touchscreen connector

Nintendo DSi touchscreen connector

0246
Vervangende touchscreen connector (P6) voor de Nintendo DSi als het klepje is afgebroken en daardoor geen verbinding meer maakt.
nintendo dsi xl power connector

Nintendo DSi power connector

0274
Reparatie onderdeel voor de aansluiting van de oplader naar de DSi wanneer de oude kapot is en daarom de batterij niet meer wilt opladen.

Kruis kop schroevendraaier PH2.0

0910
Kruis schroevendraaier Phillips PH2.0 van hoge kwaliteit met magnetische punt voor het uitvoeren van reparaties en vervangen van onderdelen.
Nintendo dsi interne microfoon

Nintendo DSi interne microfoon

0390

Nieuwe interne microfoon voor de Nintendo DSi voor als de oude defect is gegaan, onmisbaar om sommige spellen te kunnen spelen.

Nintendo DSi batterij

0167

Nintendo DSi batterij, Li-ion oplaadbaar vervangende accu voor de DSi console, handig als reserve voor op de vakantie of als vervanging van de oude batterij die zijn kracht heeft verloren of niet wilt opladen.

Pincet 02D smalle punt

0913
Hoge kwaliteit pincet met smalle punt 02D anti-magnetisch goed voor het vastpakken van zeer kleine onderdelen.

Pincet 05D gebogen punt

0917
Hoge kwaliteit pincet met gebogen kromme punt, roestvast en anti-magnetisch voor het vastpakken van kleine onderdelen en SMD solderen.

Spudger nylon

0794
Met deze hoogwaardige nylon spudger verkleint u de kans op schade bij het losmaken van de connectors en hoeft u zich geen zorgen te maken voor het veroorzaken van een kortsluiting.