Playstation 5 reparatie
Bij De PSPDokter consolereparatie in Bleiswijk kunt u terecht voor het repareren van de Sony Playstation 5 en PS5 Slim / Pro spelcomputer. Eenvoudig bereikbaar vanuit de regio Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer en in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht. Playstation 5 reparatie tijd duurt meestal maximaal 60 minuten!

Veel voorkomende Playstation 5 (Slim en Pro) reparaties:

 • De PS5 (Slim / Pro) leest geen spellen, CD`s, games, DVD`s of Blu-ray disk of geeft een error foutmelding tijdens het spelen.
 • De blu-ray laser lens is defect en moet worden vervangen.
 • De Playstation 5 (Slim / Pro) HDMI poort is beschadigd en geeft geen of zwart beeld of geen geluid.
 • Van de ene op de andere dag geen beeld of geluid meer, de HDMI poort is niet beschadigd en de PS5 laat de witte led verlichting lamp branden.
 • De Playstation 5 USB poort is defect of wilt niet meer opladen.
 • De Playstation 5 (Slim / Pro) start niet meer op of gaat niet aan of valt meteen weer uit na het horen van een piepje.
 • De interne geheugen HDD (harde schijf) vervangen, uitbreiden of de firmware upgraden
 • De Dualshock 5 controller maakt geen draadloze bluetooth verbinding met de console.
 • De PS5 kan geen verbinding maken met het internet zowel bekabeld als draadloos met de wifi.
 • De Playstation 5 (Slim / Pro) gooit spontaan en willekeurig de schijfjes er weer uit en start soms vanzelf op.
 • BLOD (Blue Light of Death) De PS5 valt na 2 tot 6 seconden spontaan uit
 • WLOD (White Light of Death) De PS5 start op en geeft een wit licht maar geeft geen geluid en een zwart beeld naar de tv, geen signaal op de televisie.
 • De cd of dvd zit vast en moet er uit worden gehaald, de drive maakt een ratelend geluid of er rammelt wat in de drive.
Playstation 5 Reparatie kosten 
Onderhoudsbeurt€65,-
HDMI poort vervangen€99,-
HDMI IC MN864739 (WLOD)€175,-
Ventilator vervangen€95,-
Blu ray lens vervangen€95,-
Bluetooth module vervangen€150,-
Voeding vervangen€175,-
Firmware herstellen€25,-
Moederbord reparatie€120,-
HDD Harde schijf uitbreiden€35,-

Playstation 5 USB 3.0 reparatie

Professionele Playstation 5 USB-A 3.0 poort / connector / socket / female / aansluiting reparatie service, klaar terwijl u wacht en meekijkt.

Playstation 5 drive reparatie

Playstation 5 blu ray drive reparatie voor als de PS5 geen cd`s meer wilt innemen of uitwerpen, de games niet meer worden ingelezen of u hoort in de drive iets rammelen, ratelen of vastlopen.

Playstation 5 Firmware SSD Herstel

Blijft de Playstation 5 na het opstarten op een zwart scherm en geeft geen beeld meer, meestal nadat de PS5 het opstart logo heeft laten zien dan is vaak de software / firmware of SSD beschadigd door het verkeerd afsluiten van de Playstation.

Playstation 5 HDMI poort reparatie

Klacht: De Playstation 5 of PS5 Slim is gevallen en de HDMI poort is zichtbaar beschadigd en moet worden vervangen, als je aan de binnenkant van de hdmi poort naar binnen kijkt zie je vaak verbogen of afgebroken koperen pinnen en de PS5 geeft hierdoor geen beeld, geluid, of signaal meer naar de televisie.

Playstation 5 onderhoudsbeurt

Klacht: De Playstation 5 ventilator gaat snel na het opstarten trapsgewijs steeds sneller draaien en maakt veel meer lawaai dan voorheen. Soms klinkt de PS5 net als een stofzuiger!