Nintendo Switch gereedschap

Op deze pagina vind u alle benodigde Nintendo Switch gereedschappen voor als u zelf kapotte onderdelen van de console of Joy-con controllers wilt gaan vervangen.

Nintendo Switch Aluminium tri-wing schroevendraaier 0.6

1356
Professionele triwing schroevendraaier maat 0.6 voor het openmaken en vervangen van reparatie onderdelen van de Nintendo Switch console, iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus en de iPhone X

Kruis schroevendraaier PH000 Aluminium

0918
Kwaliteit kruis schroevendraaier van aluminium maat Phillips PH000 voor het uitvoeren van reparaties en vervangen van onderdelen.
psp schroevendraaier kruiskop

Kruiskop schroevendraaier PH0

0139

Kruis schroevendraaier met handige magnetische punt te gebruiken voor het openmaken en vervangen van onderdelen van vrijwel alle game consoles

Pincet 02D smalle punt

0913
Hoge kwaliteit pincet met smalle punt 02D anti-magnetisch goed voor het vastpakken van zeer kleine onderdelen.

Pincet 05D gebogen punt

0917
Hoge kwaliteit pincet met gebogen kromme punt, roestvast en anti-magnetisch voor het vastpakken van kleine onderdelen en SMD solderen.

Spudger metaal

0808
Ideaal professioneel stuk gereedschap van metaal voor het openen en losmaken van een kapotte iPad, iPhone of iPod scherm en verwijderen van glas splinters of lijm resten.

Spudger nylon

0794
Met deze hoogwaardige nylon spudger verkleint u de kans op schade bij het losmaken van de connectors en hoeft u zich geen zorgen te maken voor het veroorzaken van een kortsluiting.

Akasa Tim Clean

0601
Akasa Tim Clean is een op citrus gebaseerde oplossing voor het eenvoudig verwijderen van koel pasta, thermal pads en professioneel schoonmaken van de processor.

Arctic Silver 5 Premium Silver 3,5 gram

0600
Arctic Silver 5 Premium Silver 3,5 gram. Warmte geleidende pasta met zilver oplossing voor een nog betere geleiding van de warmte tussen de processor en koeler.