Bij De pspdokter kunt u veilig en beschermd online betalen via een beveiligd betaalsysteem van onze Multisafepay internet kassa.

Voor het verwerken van uw bestelling maken wij gebruik van Santu

Internationaal is Santu een van de toonaangevende leveranciers van online order management, orderverwerking en gerelateerde e-Commerce diensten. Santu is gecertificeerd volgens de PCI DSS norm en verzorgen voor ons via een beveiligd https:// netwerk het betaalverkeer met onze internetkassa van Multisafepay. Tevens zorgt Santu voor een correcte en professionele afhandeling van uw bestelling.

www.santu.com

 

Voor het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van Multisafepay

Internationaal is Multisafepay een van de toonaangevende leveranciers van online betalingsverkeer. Multisafepay is gecertificeerd volgens de PCI DSS norm en verzorgen voor ons via een beveiligd rn versleuteld https:// netwerk het betaalverkeer met onze webshop.

www.multisafepay.com

 

Een betaling met iDeal (Nederland)

Direct afrekenen in uw eigen bank omgeving met iDeal:

www.ideal.nl

Het gebruik van iDeal is gratis.

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct en veilig met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaal omgeving van uw eigen bank.

Op het moment is het alleen mogelijk om een betaling met iDeal vanuit Nederland te voldoen, Als Belgische klant kunt u bij de betaling kiezen voor Mister Cash, een handmatige betaling of betaling met creditcard.

Een betaling met Bankcontact / Mistercash (België)

Direct en makkelijk betalen met Bankcontact / Mistercash

https://www.bancontact.com/nl/veelgestelde-vragen

Voor onze Belgische klanten is het gebruik van Bankcontact / Mistercash een begrip en een toonaangevende provider voor het eenvoudig en snel afrekenen. Uw betaling word direct ontvangen en uw bestelling kan meteen worden verzonden.

De kosten voor het gebruik van Bankcontact / Mistercash is +4% van het totale aankoop bedrag. Deze kosten worden door de betaal provider (Bankcontact / Mistercash) doorberekend aan de webshop voor het gebruik van hun diensten.

Een betaling met Creditcard (Visa / Maestro / Mastercard):

Direct afrekenen met uw creditcard.

Een betaling met een creditcard kost +4% van het totale aankoop bedrag. Deze kosten berekend de creditcard maatschappij aan de webshop voor het gebruik van hun diensten.

Een betaling bij het afhalen:

Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Contact of met pin betalen bij het afhalen van een bestelling.

Pas nadat u de bestelling in de webshop heeft geplaatst kan deze per direct worden afgehaald. De afhaal tijden kunt u terug vinden in de bevestiging van de bestelling die u per email heeft ontvangen of op de contact pagina.

Bij het afhalen van een bestelling kunt u de betaling vooraf in de webshop voldoen of kiezen voor het betalen bij het afhalen. Dit kan contant of met pinnen