Bij De pspdokter kunt u veilig en beschermd online betalen via een beveiligd betaalsysteem van onze Multisafepay internet kassa.

Voor het verwerken van uw bestelling maken wij gebruik van "Santu"

Internationaal is Santu een van de toonaangevende leveranciers van online order management, orderverwerking en gerelateerde e-Commerce diensten. 

Santu is gecertificeerd volgens de PCI DSS norm en verzorgen voor ons via een beveiligd https:// netwerk het betaalverkeer met iDeal en onze internetkassa Multisafepay. Tevens zorgt Santu voor een correcte en professionele afhandeling van uw bestelling.

www.globecharge.com

!

Een betaling met iDeal:

Een betaling met iDeal:

Direct afrekenen in uw eigen bank omgeving met iDeal:

www.ideal.nl

Het gebruik van iDeal is gratis.

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct en veilig met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaal omgeving van uw eigen bank.

Op het moment is het alleen mogelijk om een betaling met iDeal vanuit Nederland te voldoen, Als Belgische klant kunt u bij de betaling kiezen voor Mister Cash, een handmatige betaling of betaling met creditcard.

Een betaling met Mister Cash (België)

Direct en makkelijk betalen met Mister Cash

http://www.mistercash.org/vragen-en-antwoorden-over-mistercash/

Voor onze Belgische klanten is het gebruik van Mister Cash een begrip en een toonaangevende provider voor het eenvoudig en snel afrekenen. Uw betaling word direct ontvangen en uw bestelling kan meteen worden verzonden.

De kosten voor het gebruik van Mister Cash is +4% van het totale aankoop bedrag. Deze kosten worden door de betaal provider (Mister Cash) doorberekend aan de webshop voor het gebruik van hun diensten.

Een betaling met Creditcard (Visa / Maestro / Mastercard):

Direct afrekenen met uw creditcard.

Een betaling met een creditcard kost +4% van het totale aankoop bedrag. Deze kosten berekend de creditcard maatschappij aan de webshop voor het gebruik van hun diensten.

Een handmatige betaling vooraf per bank

De veiligste manier van online winkelen:

In de winkel kunt u bij de betaal opties kiezen voor een handmatige betaling naar ons rekeningnummer. Dit is de meest veilige manier van online kopen maar echter niet de snelste. Hou er rekening mee dat het één tot twee werkdagen kan duren voordat de betaling is ontvangen en kan worden verzonden.

Een handmatige betaling kan worden voldaan met internet bankieren, op het postkantoor of door het invullen van een overschrijvingskaart en deze op te sturen naar uw bank.

Onze bankgegevens:

Rekeningnr: NL69INGB0005368116 ten name van De pspdokter

Vergeet niet het bestelnummer van uw bestelling bij de betaling te vermelden. Het bestelnummer is te vinden is op de orderbevestiging die u meteen na het bestellen automatisch per email ontvangt.

Een betaling bij het afhalen:

Contact of met pin betalen bij het afhalen van een bestelling.

Pas nadat u de bestelling in de webshop heeft geplaatst kan deze per direct worden afgehaald. De afhaal tijden kunt u terug vinden in de bevestiging van de bestelling die u per email heeft ontvangen of op de contact pagina.

Bij het afhalen van een bestelling kunt u de betaling vooraf in de webshop voldoen of kiezen voor het betalen bij het afhalen. Dit kan contant of met pinnen