nintendo switch onderdelen

Nintendo Switch onderdelen

Originele Nintendo Switch console en Joycon reparatie onderdelen voor het snel, effectief en voordelig uitvoeren van reparaties en vervangen van kapotte onderdelen.

  • Originele Nintendo Switch reparatie onderdelen.
  • Refurbished (95 tot 100% nieuw)
  • Direct uit eigen voorraad leverbaar.
  • Voordelige en snelle oplossing voor het zelf vervangen van defecte onderdelen.

Nintendo Switch Joycon controller 3D joystick

1369
Nieuwe analoge 3D joystick van de Nintendo Switch Joy-con controller voor het vervangen van een kapotte joystick die niet meer wilt centreren of vanzelf naar een kant toe loopt (driften)

Nintendo Switch console joy-con triwing schroeven

1370
Nintendo Switch console joy-con triwing schroeven set van 4 stuks te gebruiken voor de console als voor de Switch Joy-con controllers wanneer deze zijn stuk / dol gedraaid.

Nintendo Switch Joycon controller ABXY knoppen sticker

1367
Nintendo Switch Joycon controller ABXY knoppen sticker voor het repareren van de A/B/X/Y knoppen indien deze niet goed of helemaal niet meer reageren wat regelmatig voorkomt wanneer de Joy-con controller vochtig is geweest door bijvoorbeeld limonade.

Nintendo Switch Joycon controller batterij accu HAC-006 (origineel)

1366
Originele Nintendo Switch Joycon controller batterij model: HAC-006 voor het zelf vervangen van een slechte accu die erg snel weer leeg is na het opladen of helemaal niet meer wilt opladen.

Nintendo Switch Joycon moederbord links

1378
Origineel Nintendo Switch moederbord voor de linker Joy-con controller voor het vervangen van een kapotte mainboard met bijvoorbeeld defecte of beschadigde knoppen / onderdelen

Nintendo Switch Joycon moederbord rechts

1379
Origineel Nintendo Switch moederbord voor de rechter Joy-con controller voor het vervangen van een kapotte mainboard met bijvoorbeeld defecte of beschadigde knoppen / onderdelen

Nintendo Switch Dock moederbord

1364
Origineel Nintendo Switch Dock moederbord voor het zelf repareren en vervangen van een defecte Hub / Dock waarvan bijvoorbeeld een van de poorten is beschadigd.

Nintendo Switch console touchscreen digitizer zwart

1363
Originele Nintendo Switch console touchscreen in de kleur zwart voor het zelf repareren van een kapotte digitizer die niet meer op de juiste plek reageert, is gebarsten door een val partij of erg veel krassen heeft.

Nintendo Switch console lcd scherm

1362
Origineel Nintendo Switch console lcd scherm voor als de oude defect is geraakt en vertoond geen beeld meer, strepen, zwarte vlekken, barsten of vreemde kleuren combinaties.

Nintendo Switch Aluminium tri-wing schroevendraaier 0.6

1356
Professionele triwing schroevendraaier maat 0.6 voor het openmaken en vervangen van reparatie onderdelen van de Nintendo Switch console, iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus en de iPhone X

Nintendo Switch console USB-C poort (origineel)

1342
Originele Nintendo Switch USB-C poort voor het vervangen van een defecte poort waarvan de koperen pinnen aan de binnenkant zijn beschadigd door een valpartij of vocht schade.

Nintendo Switch console game kaart slot met headset jack plug (origineel)

1348
Originele Nintendo Switch console module met spellen kaartslot en de aansluiting voor de headset voor het repareren van een kapotte game kaart lezer met beschadigde pinnen of problemen met de jack plug.

Nintendo Switch console Micro SD geheugen kaart slot (origineel)

1347
Originele Nintendo Switch micro sd geheugen kaart slot voor het vervangen van een defecte kaartslot waarvan bijvoorbeeld de pinnen aan de binnenkant zijn verbogen en daarom de geheugenkaart niet meer kan inlezen.

Nintendo Switch console batterij accu HAC-003 (origineel)

1345
Originele Nintendo Switch console oplaadbare Li-ion batterij accu model HAC-003 voor als de oude batterij niet meer wilt opladen of erg snel weer leeg is.

Nintendo Switch console rechter slide bar

1358
Rechter slide bar voor de Nintendo Switch console voor als de oude is beschadigd en veel speling heeft.