nintendo switch onderdelen

Nintendo Switch onderdelen

Originele Nintendo Switch console en Joycon reparatie onderdelen voor het snel, effectief en voordelig uitvoeren van reparaties en vervangen van kapotte onderdelen.

  • Originele Nintendo Switch reparatie onderdelen.
  • Refurbished (95 tot 100% nieuw)
  • Direct uit eigen voorraad leverbaar.
  • Voordelige en snelle oplossing voor het zelf vervangen van defecte onderdelen.

Nintendo Switch console batterij accu HAC-003 (origineel)

1345
Originele Nintendo Switch console oplaadbare Li-ion batterij accu model HAC-003 voor als de oude batterij niet meer wilt opladen of erg snel weer leeg is.

Nintendo Switch console ventilator (origineel)

1343
Originele Nintendo Switch ventilator voor het vervangen van een kapotte fan waardoor de console te warm word en kort na het aanzetten weer uitvalt.

Nintendo Switch console Micro SD geheugen kaart slot (origineel)

1347
Originele Nintendo Switch micro sd geheugen kaart slot voor het vervangen van een defecte kaartslot waarvan bijvoorbeeld de pinnen aan de binnenkant zijn verbogen en daarom de geheugenkaart niet meer kan inlezen.

Nintendo Switch console USB-C poort (origineel)

1342
Nieuwe Nintendo Switch USB-C poort voor het vervangen van een defecte poort waarvan de koperen pinnen aan de binnenkant zijn beschadigd door een valpartij of vocht schade.

Nintendo Switch game kaart slot met headset jack plug (origineel)

1348
Originele Nintendo Switch console module met spellen kaartslot en de aansluiting voor de headset voor het repareren van een kapotte game kaart lezer met beschadigde pinnen of problemen met de jack plug.

Nintendo Switch console linker slide bar

1344
Linker slide bar met oplaad socket voor het vervangen van een gescheurde flex kabel bij het demonteren van de Nintendo Switch console.

Nintendo Switch console 0.6 triwing schroevendraaier

1346
Voordelige triwing schroevendraaier voor het openmaken en vervangen van onderdelen van de Nintendo Switch console.

Tri-wing schroevendraaier voor Wii, WiiU, Switch Joycon controller

0076

Tri wing schroevendraaier met magnetische punt voor het openmaken van de Wii, Wii U console,  Switch Joycon controller en de WiiU gamepad controller

Pincet 05D gebogen punt

0917
Hoge kwaliteit pincet met gebogen kromme punt, roestvast en anti-magnetisch voor het vastpakken van kleine onderdelen en SMD solderen.

Pincet 02D smalle punt

0913
Hoge kwaliteit pincet met smalle punt 02D anti-magnetisch goed voor het vastpakken van zeer kleine onderdelen.

Spudger metaal

0808
Ideaal professioneel stuk gereedschap van metaal voor het openen en losmaken van een kapotte iPad, iPhone of iPod scherm en verwijderen van glas splinters of lijm resten.

Kruis schroevendraaier PH000 Aluminium

0918
Kwaliteit kruis schroevendraaier van aluminium maat Phillips PH000 voor het uitvoeren van reparaties en vervangen van onderdelen.

Spudger nylon

0794
Met deze hoogwaardige nylon spudger verkleint u de kans op schade bij het losmaken van de connectors en hoeft u zich geen zorgen te maken voor het veroorzaken van een kortsluiting.

Arctic Silver 5 Premium Silver 3,5 gram

0600
Arctic Silver 5 Premium Silver 3,5 gram. Warmte geleidende pasta met zilver oplossing voor een nog betere geleiding van de warmte tussen de processor en koeler.

Akasa Tim Clean

0601
Akasa Tim Clean is een op citrus gebaseerde oplossing voor het eenvoudig verwijderen van koel pasta, thermal pads en professioneel schoonmaken van de processor.