nintendo switch accessoires

Nintendo Switch accessoires

Diverse accessoires voor het uitbreiden of beschermen van de Nintendo Switch en de Joy-Con joysticks tegen beschadigingen en handig voor op de vakantie.

Nintendo Switch controller grip voor Joy-Con (2x)

1326

Set van 2 stuks controller houders voor de Nintendo Switch spelcomputer Joy-Con Joystick controllers bied bescherming en verbeterd de speel ervaring / prestaties door de stabielere grip.

Nintendo Switch tempered glass screen protector 9H

1323
Zeer hoge kwaliteit tempered glass screen protector van 9H voor het beschermen van de Nintendo Switch touchscreen en lcd scherm tegen krassen, vetten en schokken

Nintendo Switch AC-oplader (EU) 3th party

1325
Nintendo Switch AC-oplader adapter Europees standaard 100-240V voor als de oude is defect geraakt door bijvoorbeeld een kabel breuk.

Nintendo Switch AC-oplader (EU) Origineel OEM

1376
Origineel (OEM) Nintendo Switch AC-oplader adapter Europees standaard 100-240V voor als de oude is defect geraakt door bijvoorbeeld een kabel breuk.

Nintendo Switch Playstand houder

1328
Compact Nintendo Switch playstand houder waarvan de hoek instelbaar is in 4 verschillende standen, ideaal voor bijvoorbeeld op de vakantie met gamen en het kijken van films.

4K Ultra HD HDMI switch met 3 poorten en afstand bediening

1374
Dit betreft een zeer nette 3 poorts switch met afstand bediening welke ook 4K / Ultra HD ondersteund en kan worden gebruikt voor het aansluiten van 3 verschillende HDMI apparaten op 1 tv / monitor

Nintendo Switch dock station (origineel)

1377
Originele OEM Nintendo Swicth dock station handig als extra of ter vervanging van een kapotte docking station. (word zonder oplader en HDMI kabel geleverd)

High Speed HDMI kabel (Origineel)

0434
Hoge Kwaliteit OEM originele HDMI kabel 1080i full HD highspeed 3D gelijk aan de kabel welke ook bij de spelcomputer word geleverd.

Nintendo Switch USB-C oplaad data kabel

1419
Hoge kwaliteit OEM USB type A naar USB type C oplaad/ data kabel met een lengte van 1 meter te gebruiken voor de Nintendo Switch, iPhone 8 of hoger, Google Nexus Pixel, Huawei en Oneplus.