Een reparatie met de post verzenden

Wanneer u reparatie per post aanbied vermeld dan altijd een korte omschrijving van het probleem, uw telefoonnummer , e-mail en retour adres zodat wij makkelijk kunnen terug vinden wat het defect is en waar de console naar toe moet worden verzonden nadat deze is gerepareerd.

Zodra de reparatie is uitgevoerd ontvangt u via de email de factuur met betaal gegevens, dit is meestal op de dag van ontvangst of in ieder geval de eerst volgende werkdag. De gerepareerde console kan pas worden geretourneerd zodra de betaling is ontvangen.

  • Verzend nooit spontaan een console naar ons maar neem vooraf eerst even contact op omdat we in enkele gevallen telefonisch het probleem kunnen verhelpen.
  • Gelieve het begeleidend schrijven met email en retour adres op de computer uit te printen omdat we soms moeite hebben met een handschrift te ontcijferen, dit kan de reparatie procedure aanzienlijk versnellen. 
  • Verzend de console indien mogelijk met een opgeladen batterij en zonder toebehoren zoals oplader/spellen/geheugenkaart/kabels/controllers of andere accessoires.
  • Verzend de console goed verpakt zodat deze niet beschadigd tijdens het transport.
  • Maak indien nodig een backup van uw save games of andere belangrijke bestanden.
  • De pspdokter is niet verantwoordelijk voor schade tijdens het transport, het kwijtraken van bestanden, spellen of andere accessoires.

 

Verzendgegevens:

De pspdokter
Edisonlaan 22 A
2665 JC Bleiswijk

Nederland

Telefoon :0105114020

 

De kosten voor het aangetekend retourneren van een spelcomputer is (€9,95 voor Nederland) en (14,95 voor België tot 2Kg en €24,95 vanaf 2Kg tot 5Kg).

De console kan pas worden verzonden zodra de betaling van uw factuur is ontvangen.