Nintendo Switch reparatie

Snelle en voordelige klaar terwijl u wacht en meekijkt Nintendo Switch (Lite / Pro) reparatie service met uitsluitend hoge kwaliteit of originele onderdelen.

Wat kan je bij ons verwachten?

Alle reparaties worden "on the spot" gerepareerd en zijn klaar terwijl u wacht en meekijkt..
Gratis parkeren voor de deur.
Gratis gebruik van een beveiligde WiFi-hotspot.
Gratis verse bonen koffie, thee of soep.


Hieronder vind u de meest voorkomende reparaties en defecten van de Nintendo Switch (Lite / Pro)spelcomputer:

 • Het lcd scherm van de Nintendo Switch (Lite / Pro) is kapot en vertoond barsten, strepen, zwarte vlekken of vreemde kleuren.
 • De Micro SD geheugenkaart word niet meer herkend / gelezen.
 • De spellen worden niet herkend door een defecte spellen / game kaartslot waarvan de koperen pinnen aan de binnenkant zijn verbogen.
 • De Nintendo swicth (Lite / Pro) is gevallen en start niet meer op of gaat niet meer aan.
 • De Nintendo Switch (Lite / Pro) 3D joystick is kapot en loopt vanzelf naar een kant toe.
 • De touchscreen digitizer aanraakscherm reageert niet goed of niet op de juiste plaats of heeft veel krassen.
 • De batterij/accu van de Nintendo Switch (Lite / Pro) laad niet meer op of is erg snel weer leeg.
 • De internet WiFi of bluetooth verbinding werkt niet meer.
 • De Nintendo Switch valt spontaan vanzelf uit of de batterij / accu is erg snel leeg of spring bijvoorbeeld van 70% naar 40%
 • DE A/B/X/Y koppen reageren niet goed of helemaal niet wanneer je deze indrukt.
 • De Nintendo Switch (Lite / Pro) heeft waterschade opgelopen door bijvoorbeeld regen of limonade.

Nintendo Switch USB-C poort reparatie

Klacht: De USB-C poort van de Nintendo Switch console is defect geraakt, de koperen pinnen aan de binnenkant van de connector zijn zichtbaar beschadigd waardoor deze geen beeld of geluid meer geeft en/of de batterij niet meer wilt opladen.

Nintendo Switch Joy-con controller reparatie

Bij alle voorkomende Switch Joycon controller joystick defecten bent u hier aan het juiste adres voor een snelle, voordelige en professionele reparatie service, klaar terwijl u wacht en zonder een afspraak.

Nintendo Switch touchscreen digitizer reparatie

Klacht: De Nintendo Switch touchscreen ook wel digitizer of aanraakscherm genoemd is beschadigd door veel krassen of als deze niet goed of helemaal niet meer reageert op aanraking of juist op een andere plek waarbij het kalibreren niet meer helpt is het scherm aan vervanging toe

Nintendo Switch lcd scherm reparatie

Klacht: De Nintendo Switch lcd scherm vertoond barsten met zwarte vlekken, heeft vreemde kleuren of strepen door het beeldscherm lopen, heeft luie pixels of geeft gewoonweg helemaal geen beeld meer.

Nintendo Switch micro SD kaartslot reparatie

Klacht: De micro SD geheugenkaart word niet meer herkend door de Nintendo Switch spelcomputer waardoor de saved games niet kunnen worden opgeslagen en gedownloade spellen niet meer kunnen opstarten.

Nintendo Switch spellen kaart slot reparatie

Nintendo Switch spellen game kaart slot reparatie voor als de games niet meer worden herkent wanneer de console is gevallen of als de koperen pinnen aan de binnenkant zijn verbogen

Nintendo Switch moederbord reparatie

Nintendo Switch moederbord reparatie voor het oplossen van waterschade, kortsluiting in het bord door een kapotte usb-c oplaad connector of als u ergens bent geweest waar uw Switch niet kon worden gerepareerd.

Nintendo Switch ventilator reparatie

Nintendo Switch ventilator reparatie voor als de console een ratelend / trillend geluid maakt omdat de lagers van de ventilator zijn beschadigd of omdat de console uitvalt vanwege oververhitting.

Nintendo Switch batterij accu reparatie

Nintendo Switch batterij accu reparatie voor het vervangen van een slechte batterij als deze niet meer wilt opladen of erg snel weer leeg is nadat de accu helemaal naar 100% was opgeladen.