Playstation 4 PS4 gereedschap

Playstation 4 gereedschap

Verschillende benodigde gereedschappen voor het openmaken en onderhouden van de Playstation 4 spelcomputer.

  • Voordelige kwaliteit gereedschap voor Playstation 4 (PS4)
  • Direct uit voorraad leverbaar.

T8 / T10 secured torx schroevendraaier voor PS3/PS4/Xbox One

1114
Tempered safety torx T8 of T10 schroevendraaier (met gaatje in het midden) voor het openmaken van de Xbox One (controller), Playstation 3 Slim en Playstation 4 spelcomputer.

Kruis kop schroevendraaier PH2.0

0910
Kruis schroevendraaier Phillips PH2.0 van hoge kwaliteit met magnetische punt voor het uitvoeren van reparaties en vervangen van onderdelen.

Arctic Silver 5 Premium Silver 12 gram

1190

Arctic Silver 5 Premium Silver 12 gram hoge kwaliteit koelpasta voor professioneel gebruik in handige doseer spuit, voordelig voor de groot verbruiker.

Arctic Silver 5 Premium Silver 3,5 gram

0600
Arctic Silver 5 Premium Silver 3,5 gram. Warmte geleidende pasta met zilver oplossing voor een nog betere geleiding van de warmte tussen de processor en koeler.

Akasa Tim Clean

0601
Akasa Tim Clean is een op citrus gebaseerde oplossing voor het eenvoudig verwijderen van koel pasta, thermal pads en professioneel schoonmaken van de processor.

Pincet 05D gebogen punt

0917
Hoge kwaliteit pincet met gebogen kromme punt, roestvast en anti-magnetisch voor het vastpakken van kleine onderdelen en SMD solderen.

Pincet 02D smalle punt

0913
Hoge kwaliteit pincet met smalle punt 02D anti-magnetisch goed voor het vastpakken van zeer kleine onderdelen.

EDS Antistatische handschoenen

1062
Professionele ESD Antistatische werk handschoenen van 90% nylon en 10% carbon met geruwde PU coating voor een goede grip en toch zeer fijn gevoelig.

Gembird compressed air duster 400ml

1290
De Gembird Air Duster kan worden gebruikt om de toetsenbord vrij te maken van stof, alsook andere elektronische apparatuur, zoals printers, radio's, tv-toestellen, videorecorders, kopieerapparaten, kantoorapparatuur, camera's,