ps4 dualshock 4 controller zwart

Playstation 4 accessoires

Playstation 4 accessoires zijn gadgets voor de PS4 handig voor op vakantie of voor het uitbreiden van de PS4.

PS4 / Xbox One / Wii U HDMI naar AVI audio video converter

1291

HDMI naar AVI converter voor het aansluiten van de Playstation 4, Xbox (One), WiiU op een televisie waar geen HDMI aansluiting (poort) op zit maar wel composiet (wit, rood, geel)

SATA Harde schijf naar USB adapter

1297
Adapter met USB kabel voor het eenvoudig aansluiten van een Serial ATA (SATA) hardeschijf naar een USB poort van bijvoorbeeld de computer.

4K Ultra HD HDMI switch met 3 poorten en afstand bediening

1374
Dit betreft een zeer nette 3 poorts switch met afstand bediening welke ook 4K / Ultra HD ondersteund en kan worden gebruikt voor het aansluiten van 3 verschillende HDMI apparaten op 1 tv / monitor

PS4 / Xbox One controller zacht rubber thumbstick doppen

1149
Playstation 4 Dualshock controller of Xbox One joystick rubberen anti-slip 3D thubstick doppen voor een betere grip en gameplay welke ook bescherming bieden tegen slijtage.

PS4 / Xbox One controller joystick increased caps pro

1268
Set van 2 stuks verlengde siliconen joystick caps pro te gebruiken voor de Dualshock 4 en de Xbox One controller. Deze verlengen de joysticks waardoor de hoek groter word voor een nog betere controlle in b.v. shooters

PS4 / Xbox One controller joystick jelly pro caps

1270
Dualschock 4 of Xbox One controller joystick Jelly Pro caps met Call of Duty en Skull opdruk voor een betere grip, controle en game play.

Playstation 4 Dualshock controller zwart V2

1160
Origineel OEM Sony DS4 Dualshock 4 V2 draadloze controller zwart kopen of bestellen en direct uit voorraad leverbaar.

Playstation 4 stof preventie kit

1213
De Playstation 4 stof preventie set is eenvoudig in gebruik en voorkomt het ophopen van stof in de PS4 en daarmee oververhitting en dure reparatie kosten.

Sony Playstation 4 500GB

1067
Aanbieding
Sony entertainment Playstation 4 500GB spelcomputer inclusief draadloze PS4 Dual shock controller, Eenvoudig online kopen of bestellen en direct uit voorraad leverbaar.

PS3 Slim - PS4 - Xbox One S voeding kabel

0451
Vervang de aansluit PS3 voeding (power) kabel van de Playstation 3/4 Slim of Ultra (Super) Slim of Xbox One S  indien deze kapot is gegaan of is zoekgeraakt.

PS4 Dualshock 4 controller oplaad/data/sync Micro USB kabel

1071
Playstation 4 USB oplaad / data kabel voor het opladen van de batterij en het synchroniseren van elk model Playstation Dualshock 4 controller met de PS4.

High Speed HDMI kabel (Origineel)

0434
Hoge Kwaliteit OEM originele HDMI kabel 1080i full HD highspeed 3D gelijk aan de kabel welke ook bij de spelcomputer word geleverd.

Playstation 4 headset oortje met microfoon (origineel)

1200
Origineel Sony Dualshock 4 controller mono headset oortje met microfoon.

PS4 Dualshock controller Transformers Silicon 2x joystick caps

1269
Mooie hoge kwaliteit siliconen bescherm case met Transformers opdruk inclusief 2x rubber joystick caps voor met name een betere grip, bevorderd de gameplay en bied daarbij bescherming tegen krassen

Playstation 4 controller siliconen beschermhoes zwart rood

1180
Siliconen bescherm hoes voor de Playstation 4 Dualshock controller bied bescherming en geeft een nog betere grip bij het spelen met alle openingen vrij toegankelijk.