ps4 harde schijf hdd uitbreiden upgraden

Playstation 4 Harde schijf uitbreiden

Playstation 4/PS4 interne geheugen opslag uitbreiden of upgraden met een grotere en/of snellere harde schijf (SSHD}. Eenvoudig online kopen en direct uit voorraad leverbaar.

  • Eenvoudige montage.
  • Behoud van de fabriek garantie.
  • Voldoende opslag ruimte voor al uw downloads en Playstation Store aankopen.

 

Wat zijn de verschillen?

De PS4 HDD 2TB. is momenteel de grootste harde schijf die voor de Playstation 4 beschikbaar is. Deze harde schijf is net zo snel als de originele 500GB maar dan met vier keer zo veel opslag capaciteit. Deze uitbreiding is dan ook ideaal voor de gamer die op zoek is naar veel opslagruimte om aangekochte spellen en andere media op te slaan.

 

De PS4 HDD 1TB SSHD is een snelle hybride harde schijf met de nieuwe SSHD "Solid State Technologie". Hierdoor zijn de laad tijden in de spellen aanzienlijk korter. Dit is de grootste hybride harde schijf welke momenteel voor de Playstation 4 beschikbaar is.

Via de link hieronder vind je een video waar je kan zien hoe eenvoudig het is om een nieuwe harde schijf te plaatsen en een stap voor stap handleiding om de schijf te installeren.

Handleiding Playstation 4 harde schijf vervangen

PS3-PS4 HDD Hardeschijf 1TB

0982
Aanbieding
PS3 of PS4 opslag geheugen uitbreiden of upgraden met een harde schijf van 1000GB (1TB) en kom nooit meer ruimte te kort voor het opslaan van save games en andere data.

PS3-PS4 HDD harde schijf 500GB met SSHD

1147
Snelle PS3 of PS 4 harde schijf van 500GB met SSHD solid state technologie voor het sneller maken van de spel laad tijden en het uitbreiden/upgraden van de PS3 interne opslag geheugen naar 500 GigaByte.

PS4 HDD harde schijf 2TB

1061
Aanbieding
Playstation 4 HDD harde schijf voor het uitbreiden van de opslag geheugen naar een gigantische capaciteit van 2TB speciaal voor de hardcore gamer de komende jaren geen ruimte meer te kort voor al uw spellen, films, muziek en andere media bestanden.

PS3-PS4 HDD harde schijf 1TB met SSHD

1028
Snelle Playstation 3 of Playstation 4 harde schijf van 1TB met SSHD solid state technologie voor het sneller maken van de spel laad tijden en het uitbreiden/upgraden van de PS3 / PS4 interne opslag geheugen naar 1000 GigaByte.

PS4 HDD harde schijf 2TB met SSHD

1337
Snelle Playstation 4 harde schijf van 2TB met SSHD solid state technologie voor het sneller maken van de spel laad tijden en het uitbreiden/upgraden van de PS4 interne opslag geheugen naar 2000 GigaByte.

PS4 SSD harde schijf 1TB

1221
Razend snelle Playstation 4 SSD harde schijf van 1TB SATA III met 555MB/s lees snelheid en 500MB/s schrijf snelheid

Kruis kop schroevendraaier PH2.0

0910
Kruis schroevendraaier Phillips PH2.0 van hoge kwaliteit met magnetische punt voor het uitvoeren van reparaties en vervangen van onderdelen.