nintendo 2ds onderdelen

Nintendo 2DS onderdelen

Nintendo 2DS onderdelen voor het zelf uitvoeren van een reparatie en vervangen van defecte onderdelen.

  • Hoge kwaliteit of originele 2DS onderdelen.
  • Effectieve oplossing voor het snel en voordelig repareren van uw Nintendo 2DS.
  • Direct uit eigen voorraad leverbaar.
  • Voor 16:00 besteld en betaald met iDeal of Paypal word dezelfde dag verzonden en vaak de volgende werkdag aangeboden.

2DS touchscreen digitizer aanraakscherm

1167
Nieuw touchscreen voor de Nintendo 2DS spelcomputer voor het verwijderen van krassen en beschadigingen aan het aanraakscherm of wanneer de digitizer niet meer of op de juiste plaats meer reageert.

2DS LCD scherm

1097
Nieuw Nintendo 2DS LCD scherm voor het vervangen van een gebarsten beeldscherm waar een scheur in zit en zwarte vlekken vertoont.

2DS kaart slot 1

0974
Nieuwe spellen slot 1 voor het repareren van een defecte kaart slot 1 welke geen spellen leest door verbogen of afgebroken pinnen aan de binnenkant.

2DS camera flex kabel

1352
Nieuwe originele Nintendo 2DS achter camera voor het vervangen van een kapotte camera die bijvoorbeeld door montage of waterschade defect is geraakt.

2DS WiFi module

1043
Nintendo 2DS WiFi module voor het oplossen van problemen met de WiFi internet verbinding.

2DS joystick

1042
Originele Nintendo 2DS 3D joystick voor het vervangen van een defecte joystick die blijft hangen en continue naar een kant toe blijft gaan.

2DS batterij accu (origineel)

1044
Origineel Nintendo 2DS batterij voor het vervangen van een defecte accu die snel leeg is of niet meer wilt opladen door waterschade.

2DS L R schouderknop schakelaar

0979

 2x een nieuwe schakelaar voor de L of R trigger schouder knop van de Nintendo 2DS voor als de oude niet goed of slecht reageert.

2DS oplaad connector

0975
Vervangende power connector voor de Nintendo 2DS voor als de oplaad punt waar de oplader word aangesloten kapot is en daardoor de batterij niet wilt opladen.

2DS screenprotector

1037
Hoogwaardige kwaliteit Nintendo 2DS screen protector voor het beschermen van de touchscreen tegen krassen, vetten en zuren van zowel het onder lcd scherm als het boven lcd scherm.

2DS AC oplader adapter (Origineel)

0977
Nieuwe originele AC-oplader adapter voor de Nintendo 2DS Europees standaard voor als de oude defect is of als extra voor op de vakantie. Eenvoudig online kopen of bestellen en direct uit voorraad leverbaar.

Multi Auto-oplader

0049

Deze auto-oplader voor in de sigaretten aansteker is onmisbaar voor op de vakantie en is te gebruiken voor elk model Sony PSP of Nintendo DSi, DSi XL (LL) en 3DS (XL), 2DS maar ook de iPhone, iPod, iPad en Samsung Galaxy

Spudger nylon

0794
Met deze hoogwaardige nylon spudger verkleint u de kans op schade bij het losmaken van de connectors en hoeft u zich geen zorgen te maken voor het veroorzaken van een kortsluiting.

Kruis kop schroevendraaier PH2.0

0910
Kruis schroevendraaier Phillips PH2.0 van hoge kwaliteit met magnetische punt voor het uitvoeren van reparaties en vervangen van onderdelen.

Pincet 05D gebogen punt

0917
Hoge kwaliteit pincet met gebogen kromme punt, roestvast en anti-magnetisch voor het vastpakken van kleine onderdelen en SMD solderen.