Playstation 4 reparatie service

Playstation 4 reparatie

Snelle en professionele reparatie service voor de Sony Playstation 4 en PS4 Slim / Pro spelcomputer. Eenvoudig bereikbaar vanuit de regio Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer en in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht. Playstation 4 reparatie tijd maximaal 60 minuten!

Veel voorkomende Playstation 4 (Slim en Pro) reparaties:

 • De PS4 (Slim / Pro) leest geen spellen, CD`s, games, DVD`s of Blu-ray disk of geeft een error foutmelding tijdens het spelen.
 • De blu-ray laser lens is defect en moet worden vervangen.
 • De Playstation 4 (Slim / Pro) HDMI poort is beschadigd en geeft geen of zwart beeld of geen geluid.
 • Van de ene op de andere dag geen beeld of geluid meer, de HDMI poort is niet beschadigd en de PS4 laat de witte led verlichting lamp branden.
 • De Playstation 4 USB poort is defect of wilt niet meer opladen.
 • De Playstation 4 (Slim / Pro) start niet meer op of gaat niet aan of valt meteen weer uit.
 • De interne geheugen HDD (harde schijf) vervangen, uitbreiden of de firmware upgraden
 • De Dualshock 4 controller maakt geen verbinding met de Playstation
 • De PS4 kan geen verbinding maken met het internet zowel bekabeld als draadloos met de wifi.
 • De Playstation 4 (Slim / Pro) gooit spontaan en willekeurig de schijfjes er weer uit en start soms vanzelf op.
 • BLOD (Blue Light of Death) De PS4 valt na 2 tot 6 seconden spontaan uit
 • WLOD (White Light of Death) De PS4 start op en geeft een wit licht maar geeft geen geluid en een zwart beeld naar de tv, geen signaal op de televisie.
 • De cd of dvd zit vast en moet er uit worden gehaald, de drive maakt een ratelend geluid of er rammelt wat in de drive.

Playstation 4 Reparatie kosten :

 Onderhoudsbeurt
€45,-
 HDMI IC MN86471A (WLOD)
€85,-
 HDMI poort vervangen
€65,-
 Ventilator vervangen
€65,-
 Blu ray lens vervangen
€70,-
 Voeding vervangen
€85,-
 Firmware herstellen
€25,-
 Moederbord reparatie
€150,-
 HDD Harde schijf uitbreiden
€35,-
 Bluetooth module vervangen
€85,-

Playstation 4 onderhoud

Klacht: De Playstation 4 fan gaat snel na het opstarten trapsgewijs steeds sneller draaien en maakt veel meer lawaai dan voorheen. Soms klinkt de Playstation 4 net als een stofzuiger!

Playstation 4 HDMI poort reparatie

Klacht: De Playstation 4 of PS4 Slim is gevallen en de HDMI poort is zichtbaar beschadigd en moet worden vervangen, als je aan de binnenkant van de hdmi poort naar binnen kijkt zie je vaak verbogen of afgebroken koperen pinnen en de PS4 geeft hierdoor geen beeld, geluid, of signaal meer naar de televisie.

Playstation 4 HDMI IC MN86471A reparatie (WLOD)

Klacht: White light of death (WLOD) De Playstation 4 gaat normaal aan en na enkele seconden gaat de verlichting van blauw naar wit licht branden maar geeft nog geen beeld of geluid, de HDMI poort of kabel is niet beschadigd en in veel gevallen is er kort geleden bliksem inslag of kortsluiting geweest.

Playstation 4 blu ray laser lens reparatie

Klacht: de Playstation 4 of PS4 Slim / Pro leest geen blu ray spellen meer, geeft een error code tijdens het spelen bij het lezen van de schijf of heeft aanzienlijk langere laad tijden.

Playstation 4 blu ray drive reparatie

Klacht: De Playstation 4 of PS4 Slim wilt geen spellen meer innemen of uitwerpen, maakt een ratelend geluid en leest geen spellen of DVD.

Playstation 4 bluetooth module reparatie

Klacht: De Dualshock 4 controller kan geen draadloze verbinding meer maken met de Playstation en het internet via de WiFi werkt niet meer. In sommige gevallen zit de update in een "loop" en begint elke weer opnieuw.

Playstation 4 Blue Light Of Death reparatie (BLOD)

LET OP: Wij doen geen BLOD reparatie meer.

Klacht: De Playstation 4 start niet goed door, wanneer je op power drukt zie je even (ongeveer 2-6 seconden) de blauwe led verlichting aangaan en dan valt de PS4 meestal met een zachte piep vanzelf spontaan weer uit.

Playstation 4 voeding reparatie

Klacht: De Playstation 4 of PS4 Slim doet bij het aanzetten helemaal niets of laat heel even kort het blauwe led oplichten en valt dan meteen weer uit zonder een pieptoon te geven. De oorzaak is meestal blikseminslag of kortsluiting.

Playstation 4 harde schijf uitbreiden

Klacht: De Playstation 4 of PS4 Slim heeft te weinig ruimte om data te kunnen downloaden en op te slaan voor bijvoorbeeld, upgrades, demo`s, aangekochte spellen, muziek, foto of films.

Playstation 4 USB poort reparatie

Klacht: De USB poort is zichtbaar beschadigd, De Playstation 4 kan hierdoor geen verbinding met de Dualshock 4 controller maken en niet meer met de Bluetooth synchroniseren.

Playstation 4 firmware reparatie

Klacht: Sommige applicaties of spellen starten niet op of geven een error fout code bij het opstarten of tijden het spelen. zoals PS4 Slim error code SU-42118-6 waardoor de PS4 ook de update niet kan installeren

Playstation 4 water vocht schade reparatie

Klacht : Er is koffie, limonade of een andere vloeibare vocht over de Playstation 4 gevallen en heeft water schade veroorzaakt. soms ontstaan de problemen pas weken later nadat dit is gebeurt.