nintendo wii logo accessoires

Wii accessoires

Alle accessoires en toebehoren voor de Nintendo Wii eenvoudig online kopen en direct uit voorraad leverbaar.

Indien u een accessoire zoekt welke hier niet onder staat kunt u hier contact opnemen zodat deze meteen word besteld bij de leverancier.

Wii2HDMI adapter

0433
Wii naar HDMI converter / adapter, Upscale video en audio naar 1080P HDMI signaal welke ook op een DVI (PC) monitor kan worden gebruikt.

Wii - Wii U remote motion plus controller

0498

Voordelige Wii - Wii U remote motion plus controller wit, zwart, blauw, roze of rood met een nog betere controle en gevoel voor beweging. Onmisbaar in b.v. shooters waar precisie een must is.

nintendo wii adapter 220v

Wii AC-voeding EU

0430
Wii adapter Europees standaard 110V-220V voor als de oude power supply defect/kapot is gegaan door b.v. een breuk in de kabel.
wii sensor bar balk

Wii - Wii U sensor bar

0431
Nieuwe Wii sensor bar met bedrading voor het vervangen van een defecte sensor balk met b.v. een kapot gebeten kabel. Eenvoudig online kopen en direct uit voorraad leverbaar.

Wii - Wii U sensor bar (draadloos)

0432
Nieuwe draadloos/wireless Nintendo Wii sensor balk welke op batterijen werkt en makkelijk te verplaatsen is, ook handig wanneer uw huisdier graag kabels kapot bijt.

PS4/PS3/Wii/Wii U/Xbox High Speed HDMI kabel

0434
Hoge Kwaliteit originele PS4 PS3 Wii (U) HDMI kabel 1080i full HD highspeed 3D Sony Playstation 4 HDMI kabel.
nintendo wii av kabel met s video

Wii - Wii U composiet AV kabel 3 weg

0435
Nieuwe Nintendo Wii AV (Audio/Video) kabel met extra S-video aansluiting voor als het oude snoer kapot/defect is gegaan of gewoon als extra voor het makkelijk verplaatsen van de Wii.
wii component kabel 5 weg

Wii - Wii U component AV kabel 5 weg

0629

Wii component kabel met 5 tulp stekkers voor het aansluiten van de Wii op een HDTV flatscreen.

 

nintendo wii remote controller met polsband en siliconen skin

Wii remote controller wit

0436

Nintendo Wii remote controller met siliconen anti-slip skin en polsband voor bescherming tegen het vallen. Handig als extra of ter vervanging van een kapotte/defecte afstandbediening.

nintendo wii motion plus

Wii motion plus adapter

0439

De Wii motion plus adapter is een uitbreiding om van de normale controller een Wii motion plus controller te maken welke is ontworpen voor een betere accuratie en extra precisie in de hiervoor ontworpen spellen.

nintendo wii nunchuk controller

Wii nunchuck controller

0440
Deze Wii Nunchuck controller is een uitbreiding voor de Wii remote afstandbediening en een must voor het spelen van games in een 3D omgeving zoals b.v. shooters.