wii onderdelen kopen

Wii onderdelen

Hier vind u alle reparatie onderdelen voor de Nintendo Wii en zijn direct uit voorraad leverbaar. Eenvoudig online kopen met Ideal, Paypal of een handmatige betaling.

  • Originele Nintendo Wii onderdelen.
  • Effectieve oplossing voor het snel en voordelig repareren van uw Wii.
  • Direct uit voorraad leverbaar.

Wii DVD drive D4

0418
Originele D4 versie dvd drive voor het repareren van alle defecten die met het niet willen lezen, krijgen van foutmeldingen, innemen of uitwerpen van de spellen/games/dvd`s hebben te maken.(D4-D3-D2A-D2B-D2C-D2E-DMS)
nintendo wii adapter 220v

Wii AC-voeding EU

0430
Wii adapter Europees standaard 110V-220V voor als de oude power supply defect/kapot is gegaan door b.v. een breuk in de kabel.

Wii lens RAF-3355

1039
Nieuwe originele Wii lens RAF-3355 voor het vervangen van een kapotte lens die geen spellen leest of bij het krijgen van disk read error foutmeldingen.

Wii lens RAF-3350

0420
Originele Wii RAF-3350 laser lens voor het repareren van een kapotte-defecte lens welke geen spellen/games/cd`s of dvd`s meer wilt lezen. Gegarandeerd kwaliteit!

Wii lens geleider RAF-3350

1030

Wii lens geleider met schroef voor als de oude is afgebroken of beschadigd waardoor de lens niet goed word aangestuurd.

Wii bluetooth module

0416
Wii bluetooth module voor het repareren van het niet meer willen verbinden van de controllers of wanneer de Wii in sommige gevallen geen beeld geeft bij het opstarten (zwart scherm)

Wii wifi module

0417
Vervangende Nintendo Wii wifi module voor het niet willen verbinden met een draadloos netwerk of in sommige gevallen het niet willen opstarten van de Wii (zwart scherm)

Wii fan-ventilator

0419
Repareer uw kapotte Wii fan met een nieuwe  ventilator. Gecontroleerd op werking en eenvoudig te monteren.

Wii drive motor

0421
Vervang de Wii drive motor omdat in sommige gevallen het wiel van de Wii drive motor niet meer of erg stroef draait vanwege een ophoping van b.v. stof.
nintendo wii dvd insert-eject motor

Wii insert/eject motor

0422
Nieuwe Wii insert/eject motor voor als de Wii geen DVD`s of CD`s wilt innemen of uitwerpen. Inclusief de zwarte rubber snaar en borgschroef.
nintendo wii disc sensor

Wii disc sensor

0423

Vervangende Wii disc sensor, wanneer dit onderdeel defect is neemt de Wii geen DVD`s of CD`s meer in.

Nintendo Wii power/reset/eject schakelaar

Wii Power / Reset / Eject schakelaar

0424
Nieuwe Wii schakelaar/switch voor het repareren van een kapotte/defecte aan/uit (power) knop, reset schakelaar of eject schakelaar

Tri-wing schroevendraaier voor Wii, WiiU

0076

Tri wing schroevendraaier met magnetische punt voor het openmaken van de Wii, Wii U console, en de WiiU gamepad controller

Kruis kop schroevendraaier PH2.0

0910
Kruis schroevendraaier Phillips PH2.0 van hoge kwaliteit met magnetische punt voor het uitvoeren van reparaties en vervangen van onderdelen.

Pincet 05D gebogen punt

0917
Hoge kwaliteit pincet met gebogen kromme punt, roestvast en anti-magnetisch voor het vastpakken van kleine onderdelen en SMD solderen.