3DS speaker 3D flex kabel

0941
Nieuwe flex kabel voor de Nintendo 3DS met 3D knop, aansluiting voor backlight en de luidsprekers. Reparatie onderdeel voor een beschadigde of gescheurde kabel.

3DS volume schakelaar

1021
Vervangende 3DS volume schakelaar voor als de oude is afgebroken of niet goed werkt door waterschade.

3DS conductive rubbers

1019
Nieuwe set geleidende rubbers voor de Nintendo 3DS voor als de oude zijn versleten en de knoppen niet goed werken of niet omhoog komen.

3DS button sticker

1095
Nieuwe set direction button stickers voor de Nintendo 3DS voor het repareren van een slecht of niet goed werkende A, B, X, Y knop of de linker direction (kruis) knop.
3ds schouder knop L R button schakelaar

3DS L/R button/schakelaar

0429
Nintendo 3DS L/R schouderknop schakelaar het reparatie onderdeel voor de defecte/kapotte linker of rechter 3DS knoppen/buttons.

3DS home start select schakelaar

1020
Nieuwe 3DS schakelaar voor het repareren van een kapotte home start of select knop

Pincet 02D smalle punt

0913
Hoge kwaliteit pincet met smalle punt 02D anti-magnetisch goed voor het vastpakken van zeer kleine onderdelen.

Pincet 05D gebogen punt

0917
Hoge kwaliteit pincet met gebogen kromme punt, roestvast en anti-magnetisch voor het vastpakken van kleine onderdelen en SMD solderen.

Kruis kop schroevendraaier PH2.0

0910
Kruis schroevendraaier Phillips PH2.0 van hoge kwaliteit met magnetische punt voor het uitvoeren van reparaties en vervangen van onderdelen.

Spudger nylon

0794
Met deze hoogwaardige nylon spudger verkleint u de kans op schade bij het losmaken van de connectors en hoeft u zich geen zorgen te maken voor het veroorzaken van een kortsluiting.