Het transport en afleveren van uw bestelling.

Bij De pspdokter doen wij er alles aan om te zorgen dat een bestelling zo snel mogelijk in uw bezit is. Met uitzondering van feestdagen word uw bestelling binnen 24 uur nadat deze is verzonden aangeboden door de transporteur. Hou er alstublieft rekening mee dat PostNL op maandag geen post meer aanbied.

Het is ook mogelijk om uw bestelling direct af te komen halen op onze vestiging in Bleiswijk. (Dit is alleen mogelijk binnen openingstijden en indien de bestelling vooraf in de webshop is besteld)

Het transport en afleveren van uw bestelling word uitgevoerd door PostNL, Hieronder vind u de verzend opties waar u in de webshop voor kun kiezen.

* Alle verzendkosten zijn inclusief btw, verpakking en verwerkingskosten.

Het afhalen van een bestelling:

Het afhalen van een bestelling is gratis.

Een bestelling welke in de webshop is betaald of wanneer u voor een betaling bij afhaling heeft gekozen word indien voorradig meteen gereserveerd en kan per direct binnen de openingstijden worden afgehaald. Het is mogelijk om te pinnen of contant af te rekenen

Een brievenbus verzending:

Snel en voordelig

Een brievenbus verzending word verzonden in een luchtkussen (noppenfolie) enveloppe.

De kosten voor een brievenbuspost verzending is afhankelijk van het totaal gewicht en de bestemming. In de webshop kan er vooraf bij elk product een berekening worden gemaakt door op de link verzendkosten te klikken.

Binnenland

Europa

gewicht

prijs

gewicht

priority

0-20 g. 

EUR 2,50

0-20 g. 

EUR 2,50

20-50 g.

EUR 2,50

20-50 g.

EUR 3,50

50-100 g.

EUR 3,50

50-100 g.

EUR 4,50

100-250 g.

EUR 4,50

100-250 g.

EUR 7,25

250-500 g.

EUR 5,50

250-500 g.

EUR 12,50

 

Indien een product niet door de brievenbus past, erg kwetsbaar is of een waarde van meer dan 40 euro heeft vervalt de mogelijkheid om voor een brievenbus verzending te kunnen kiezen.

Een brievenpost zending naar België duurt in de meeste gevallen twee tot drie werkdagen voordat deze word aangeboden. Wij hebben helaas geen invloed op eventuele vertragingen bij PostNL of de Belgische Post.

Een brievenbus pakket verzending

Een brievenbus pakket is een stevig verpakte zending in een speciale op maat gemaakte doos welke door een brievenbus past.

Indien een product niet door de brievenbus past vervalt automatisch de mogelijkheid om in de webshop voor een brievenbus pakket verzending te kunnen kiezen.

De kosten voor een brievenbus pakket zijn  €4,85 voor Nederland en €7,50 voor België en de rest van Europa.

Een aangetekende verzending:

Een aangetekende verzending is verzekerd en kan online worden gevolgd door middel van een traceer code. Deze code ontvangt u automatisch per email zodra de zending bij de transporteur word aangeboden.

De kosten voor een aangetekende verzending binnen Nederland zijn €9,95.

Voor België en de rest van Europa kost een aangetekende verzending €14,95 (tot 2 kilogram) of €24,95 (van 2 tot 5 kilogram)

PostNL          PostNL